Comuna Sendreni

   

   

   

   

   

- Site-ul oficial al comunei Sendreni, judetul Galati -


Cultura Educatie Religie Asistenta sociala Asistenta medicala

Educatie

Scoala Gimnaziala Sendreni Telefon / Fax : 0236826386
E-mail : scoalasendreni@yahoo.com
MOTTO: "I se cere scolii sa pregateasca omul care sa nu se incurce in viata ci sa o domine"
( N. Iorga )
MISIUNEA SCOLII: "Absolventii nostri sa fie cetateni informati, responsabili si activi"

Spatiul fizic: Scoala Gimnaziala Sendreni se situeaza la 10 km de resedinta judetului Galati pe DN 25 avand ca posibilitati de transport microbuzul 17 Galati-Branistea si microbuzul scoli
Cultura organizationala: Stilul de conducere este unul democratic, dovada ca directorul unitatii participa la toate intalnirile, este cooperant, ajungandu-se la rezolvarea unor probleme importante cum ar fi frecventa, disciplina, motivatia invatarii etc. Cadrele didactice sunt foarte bine pregatite din punct de vedere profesional si metodic. Profesorii dovedesc un interes deosebit pentru perfectionare, participand la cursuri de formare continua atat la Casa Corpului Didactic cat si in scoala .
Scoala gimnaziala Sendreni
Activitatile didactice se caracterizeaza prin rigurozitate stiintifica si metodica , prin adecvarea strategiilor la resursele colectivelor de clasa si nu in ultimul rand prin folosirea metodelor moderne interactive .
Baza materiala
  • 8 sali clasa
  • 1 laborator fizica-chimie
  • 1 laborator biologie
  • 1 laborator informatica
  • 1 cabinet lb romana (biblioteca cu 8000 de volume)
  • 1 cabinet matematica
  • 1 sala gimnastica
  • 2 terenuri sport
Niveluri de invatamant
- 5 grupe de prescolari care functioneaza astfel: 1 grupa la Gradinita Movileni, 1 grupa la Gradinita Serbestii Vechi si 3 grupe la Gradinita Sendreni - 7 clase primare care functioneaza astfel: 1 clasa la Scoala Primara Movileni, 2 clase la Scoala Primara Serbestii Vechi si 4 clase la Scoala Primara Sendreni
- 7 clase gimnaziu care functioneaza la Scoala Gimnaziala Sendreni
Baza legala de functionare 
Gradinita Sendreni, Gradinita Movileni, Gradinita Serbestii Vechi, Scoala Primara Movileni, si Scoala Primara Serbestii Vechi sunt structuri ale Scolii Gimnaziale Sendreni.
La nivelul comunei functioneaza un numar de 19 cadre diactice: 3 cadre - Gradul I , 5 cadre - Gradul II, 9 cadre - Definitivat, 2 cadre - Debutanti

Scoala primara Serbestii Vechi
Performantele scolii
Elevii claselor a VII-a si aVIII-a au obtinut rezultate foarte bune la tezele cu subiect unic, procentul de promovabilitate fiind de 78,09 % la clasa a VII-a si 90,27% la clasa a VIII-a, scoala situandu-se astfel pe un loc fruntas in judetul Galati. Toti elevii au fost cuprinsi in ciclul liceal, ponderea find Colegiul Economic si Liceul Teoretic Dunarea.
Echipa de handbal a scolii a obtinut titlul de campioana judeteana in ultimii 9 ani, iar in perioada 2001-2009 a obtinut la finalele Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar locurile V, III si I.De asemenea, multe eleve din scoala noastra practica handbalul de performanta fiind legitimate la Clubul Sportiv Scolar Galati si Otelul Galati.

Copyright @ Primaria Sendreni Realizat de ProiecteSoft.Net